Km-priser i e-conomic med projektstyring

Sådan opdaterer du kilometer-priser i e-conomic - for kilometer, der endnu ikke er godkendt.

1. Klik "Projekter" i top-menuen og derefter "Medarbejdere" i venstre-menuen under "Øvrig opsætning".

2. Klik på drop down-menuen "Andre muligheder" og vælg "Km-opsætning".

3. Indtast kost- og salgspris for jeres kilometer i felterne "Sats før" og klik "Ok".

4. Klik igen på drop down-menuen "Andre muligheder" og vælg "Opdatér timepriser".