Hvorfor skal Intempus have adgang til min telefons lokation og billeder?

Når man åbner Intempus-appen første gang, beder den om adgang til telefonens GPS og billedearkivet.

Appen bruger denne adgang til automatisk at beregne køreafstand på baggrund af telefonens lokation, samt til vedhæftning af billeder til indberetninger.

For at appen kan gøre disse ting, skal den have adgang til telefonens lokationsfunktion og billedearkiv - men vi har ikke adgang til din data! Der bliver hverken hentet billeder eller din lokation til sporing. Så din personlige data er sikker.

Hvis du alligevel ikke er tryg ved at give appen denne adgang, kan du godt lade være - men så vil de to nævnte app-funktioner ikke fungere på din telefon.