DataLøn - opsætning til ny Intempus-konto.

Denne guide er til eksisterende DataLøn-brugere, der vil integrere til Intempus.

Hvis man ikke har en DataLøn-konto i forvejen, skal man først oprette en sådan hos DataLøn på denne side. Opret også dine medarbejdere i DataLøn.

Gå derefter tilbage til denne guide.

Oprettelse af Intempus-konto med integration til DataLøn

a. Gå til denne side: https://intempus.dk/dataloen/signup, udfyld alle felter i formularen og klik på "Prøv Intempus".

b. Der vises derefter nedenstående skærmbillede, hvor der i de to felter skal indtaste hhv. en DataLøn-nøgle og dit DataLøn-aftalenummer.

Du finder din DataLøn-nøgle på følgende måde:
1. Log ind på din DataLøn-konto.
2. Klik på menupunktet "Opsætning" og derefter "Integration til tids- og økonomisystemer.

3. På den næste side skal du klikke på knappen "Gå til siden med integrationer".

4. På den nye side skal du finde "Intempus"-feltet og klikke på knappen "Tilmeld".

5. På den nye side skal du nu markere og kopiere den lange tekststreng ("Nøglen") i den grønne kasse.

c. Skift nu tilbage til Intempus og indsæt nøglen i feltet "DataLøn refresh token" og dit DataLøn-aftalenummer i feltet "DataLøn aftalenr.". Klik derefter på "Fortsæt".

d. Efter kort tid bliver du sendt til forsiden af Intempus-administrationen.

Du skal nu oprette medarbejderne i Intempus, der skal tidsregistrere, og derefter matche dem med medarbejderprofilerne i DataLøn. Det gør du således:

e. Klik "Medarbejdere" i topmenuen og derefter "Opret medarbejder". Der åbnes et nyt vindue.

f. I det nye vindue skal du nu udfylde minimum følgende felter: Navn, Brugernavn og Kodeord (+ Kodeord (igen). Klik derefter på "Opret", hvorefter der åbnes endnu et nyt vindue.

g. I det nye vindue "Opret kontrakt" skal du vælge den aktuelle "Arbejdsmodel" og i feltet "Lønmodtager" vælge den aktuelle medarbejder fra Dataløn. Der skal ikke tastes noget i "Timeløn".
Afslut med klik på "Opret".
Gør det samme for de øvrige medarbejdere.

h. Klik nu "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" oppe til højre i Intempus.

i. Klik nu på en af de arbejdstyper, som medarbejderne skal aflønnes for. I nedenstående eksempel er det "Alm. timer". I felterne "Dataløn løndel 1" og "Dataløn løndel 2" (hvis der skal tilknyttes to løndele til samme arbejdstype) skal du nu vælge de løndele i DataLøn, som arbejdstypen svarer til. Afslut med "Gem".

Gør det samme for alle de arbejdstyper i Intempus, som der skal udbetales løn for.

Nu vil godkendte Intempus-indberetninger på de opmærkede arbejdstyper automatisk blive synkroniseret til medarbejdernes profiler i DataLøn.

Se evt. denne guide der viser, hvordan man importerer Intempus-indberetninger til DataLøn: DataLøn - lønkørsel

NB:

• Hvis man allerede er eksisterende Intempus-kunde, skal man (når vi har fået lavet det) tilvælge modulet under "Kontooplysninger".
  • Hvis der efterfølgende skal tilknyttes ERP-program til Intempus-kontoen, skal I kontakte Intempus, der så vil hjælpe med opsætningen.