DataLøn - opsætning til ny Intempus-konto.

Denne guide er til eksisterende DataLøn-brugere, der vil integrere til Intempus.

Hvis man ikke har en DataLøn-konto i forvejen, skal man først oprette en sådan hos DataLøn på denne side. Opret også dine medarbejdere i DataLøn.

Gå derefter tilbage til denne guide.

Oprettelse af Intempus-konto med integration til DataLøn

a. Gå til denne side: https://intempus.dk/dataloen/signup, udfyld alle felter i formularen og klik på "Prøv Intempus".

b. Der vises derefter nedenstående skærmbillede, hvor der i de to felter skal indtaste hhv. en DataLøn-nøgle og dit DataLøn-aftalenummer.

Du finder din DataLøn-nøgle på følgende måde:
1. Log ind på din DataLøn-konto.
2. Klik på menupunktet "Opsætning" og derefter "Integration til tids- og økonomisystemer.

3. På den næste side skal du klikke på knappen "Gå til siden med integrationer".

4. På den nye side skal du finde "Intempus"-feltet og klikke på knappen "Tilmeld".

5. På den nye side skal du nu markere og kopiere den lange tekststreng ("Nøglen") i den grønne kasse.

c. Skift nu tilbage til Intempus og indsæt nøglen i feltet "DataLøn refresh token" og dit DataLøn-aftalenummer i feltet "DataLøn aftalenr.". Klik derefter på "Fortsæt".

d. Efter kort tid bliver du sendt til forsiden af Intempus-administrationen.

Du skal nu oprette medarbejderne i Intempus, der skal tidsregistrere, og derefter matche dem med medarbejderprofilerne i DataLøn. Det gør du således:

e. Klik "Medarbejdere" i topmenuen og derefter "Opret medarbejder". Der åbnes et nyt vindue.

f. I det nye vindue skal du nu udfylde minimum følgende felter: Navn, Brugernavn og Kodeord (+ Kodeord (igen). Klik derefter på "Opret", hvorefter der åbnes endnu et nyt vindue.

g. Når du har klikket "Opret" åbnes vinduet "Opret kontrakt". Her skal du vælge den aktuelle "Arbejdsmodel", "Startdato" og evt. indtaste timeløn. Klik derefter "Opret".

h. Klik nu på den nyoprettede kontrakt i tabellen i bunden.

Der åbnes nedenstående vindue.

i. I feltet "Lønmodtager" vælges den aktuelle medarbejder fra Dataløn. Afslut med klik på "Opret".
Gør det samme for de øvrige medarbejdere.

j. Klik nu "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" oppe til højre i Intempus.

k. Klik nu på en af de arbejdstyper, som medarbejderne skal aflønnes for. I nedenstående eksempel er det "Alm. timer". I felterne "Dataløn løndel 1" og "Dataløn løndel 2" (hvis der skal tilknyttes to løndele til samme arbejdstype) skal du nu vælge de løndele i DataLøn, som arbejdstypen svarer til. Afslut med "Gem".

Gør det samme for alle de arbejdstyper i Intempus, som der skal udbetales løn for.

Nu vil godkendte Intempus-indberetninger på de opmærkede arbejdstyper automatisk blive synkroniseret til medarbejdernes profiler i DataLøn.

Se evt. denne guide der viser, hvordan man importerer Intempus-indberetninger til DataLøn: DataLøn - lønkørsel

NB:

• Hvis man allerede er eksisterende Intempus-kunde, skal man (når vi har fået lavet det) tilvælge modulet under "Kontooplysninger".
  • Hvis der efterfølgende skal tilknyttes ERP-program til Intempus-kontoen, skal I kontakte Intempus, der så vil hjælpe med opsætningen.