Timepriser i Intempus - hvor ændres de?

Der er tre niveauer, hvorpå man kan sætte priser:

1. på arbejdstypen under enkelte sager.

2. på arbejdstypen under "Arbejdsmodeller".

3. på medarbejderkontrakten.

4. på arbejdsmodellen.

Hvis der er sat en pris på arbejdstyperne under en bestemt sag, trumfer de alle andre priser.

Hvis der er sat pris på arbejdstypen under "Arbejdsmodeller", trumfer denne prisen sat på hhv. medarbejderkontrakten og arbejdsmodellen.

Hvis der er sat pris på medarbejderkontrakten, men ikke på arbejdstypen, trumfer denne prisen sat på arbejdsmodellen.

Man ændre priserne de fire steder således:

1. Arbejdstypen på enkelte sager

Man skal først gå til "Sager", klikke på en sag og derefter fanebladet "Arbejdstyper".
Der sætter man flueben ved de arbejdstyper, der skal kunne indberettes på - og der kan man samtidig sætte særlige priser på hver arbejdstype.
Se evt. også denne guide.

1. Arbejdstypen

• Klik på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller".
  • Klik på den aktuelle arbejdstype (de grønne) og indtast prisen i feltet "Stykpris"
  • Klik "Gem".

2. Medarbejderkontrakten

• Klik på "Medarbejdere" i topmenuen og derefter den relevante medarbejder.
  • Vælg nu "Medarbejderprofil" i fanebladet oppe til højre
  • Klik nu på medarbejderens kontrakt i bunden af siden, indtast prisen i feltet "Timeløn"
  • Klik til sidst på "Gem

3. Arbejdsmodellen

• Klik på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller".
  • Klik derefter på den relevante arbejdsmodels navn i toppen af arbejdsmodellen.
  • Indtast nu prisen i feltet "Standard timeløn".