Fakturering af hovedprojekter i e-conomic

Hvis man vil samle alle indberetninger fra underprojekter på en samlet faktura, skal man gøre således:

Du skal klikke på SALG -> KUNDER -> "Vis projektoversigt" i toppen -> "Vis hovedprojekter" -> find det respektive projekt og klik på ikonet "Nyt tilbud/ordre/faktura" til højre.

Når du efterfølgende overfører tid til fakturaen, skal du vælge linjestruktur til at være "én linje pr. underprojekt" og i "Specificeret på" vælger du medarbejdernavn.