GPS-koordinater på kørsels- og stopursindberetninger

Man kan få tilføjet en funktion, hvor Intempus registrerer GPS-koordinaterne for, hvor indberetninger er foretaget:

1. Ved normale indberetninger:
Der kan man se, hvorfra indberetningerne er indsendt.

2. Ved kørsel:
Vælges der start- og slutsted ved kørselsindberetning, bliver GPS-koordinaterne for disse to steder registreret.

3. Ved timeindberetninger med stopuret:
Har I tilvalgt "Stempelur" på jeres konto (læs mere her), bliver GPS-koordinatet ved hhv. start og stop af uret gemt.

Visning af koordinaterne på kort i Intempus Administrationen:

I tabellerne kan der tilvælges de to søjler "Startsted" og "Slutsted".

Når de to søjler er tilvalgt, kan man nu klikke på linket "Vis kort" og få vist hhv. start- og slutsted på et kort:

VÆR OPMÆRKSOM PÅ TO TING:

a. Ifølge persondataloven skal medarbejdere individuelt oplyses om, hvis de bliver overvåget/sporet, hvad der bliver registreret og hvorfor.
Læs mere i denne artikel.

b. For at GPS-koordinaterne kan registreres, skal Intempus-appen på telefoner have adgang til GPS-funktionen. Hvis appen ikke har adgang til GPS, skal I følge disse guides:

Android-telefoner

Gå til "Indstillinger", "Apps", find og tryk på "Intempus". Tryk derefter på "Tilladelser" og aktiver "Placering".
Se evt. Googles guide.

iPhone-telefoner
Gå til "Indstillinger", "Anonymitet" og "Lokalitetstjenester". Slå "Lokalitetstjenester" til. Rul ned af siden og find Intempus-appen. Tryk på appen og vælg "Altid".
Se evt. Apples guide.