Personliggør din tabelvisningen

Du har i Intempus administrationen mulighed for at personliggøre din tabel og det data der bliver vist (og evt. trukket ud til excel eller csv fil)

Eksempel

Hvis man gerne vil have vist ugenumre i en tabel, skal man gøre følgende:

1. Klik på søjleikonet oppe til højre

2. Sæt flueben i feltet "Ugenr."

3. Søjlen "Ugenr." er nu tilføjet til tabellen.

Du kan altså tilføje og fjerne alle de data du ønsker, ved at trykke på de 3 søjler og fjerne fluebenet hvis du ikke vil se det eller tilføje det hvis du gerne vil se det.

Hver gang du lukker browseren nulstilles dine ændringer, vi foreslår derfor at du "gemmer" din tilpasning. Det gør du ved:

1. At tilpasse tabellen som du ønsker den skal se ud

2. Tryk på tandhjulet og derefter Gem ny tabelindstilling. Du kan så navngive den, og næste gang du logger ind, trykke på tandhjulet igen og finde den frem.