Hvordan opretter jeg en ekstra administratorbruger?

Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for, at du selv kan oprette administratorbrugere. I stedet kan du oprette en almindelig medarbejder og efterfølgende logge ind i administrationen og klikke på "Skriv til support" i bunden af siden. Hvis du fortæller os hvilke brugernavne, der skal være administrator, laver vi ændringen for dig. Henvendelsen behandles sædvanligvis indenfor en enkelt arbejdsdag.