Opret medarbejder (01:21)

I denne video kan du se, hvordan du i administrationen kan oprette en ny medarbejder. Har du en integration til e-conomic, vil medarbejderen automatisk blive synkroniseret over i e-conomic når du har oprettet hende/ham i Intempus.

Se her hvordan du opretter en medarbejder, i en billede guide:

1. Log ind i administrationen, og tryk på fanen medarbejdere og derefter opret medarbejder.

2. Udfyld nu denne formular om medarbejdere. Det er kun medarbejdernr. og navn der er obligatoriske felter. Resten er valgfrit.

Sæt flueben i feltet aktiv bruger, ellers kan medarbejderen ikke indberette sit arbejde. Udfyld derefter brugernavn og valg af kodeord til: Indtast kodeord nu, så du kan udfylde felterne: Kodeord

Når dette er gjort, tryk OPRET nederst på den grønne knap.

3. Derefter vælger du hvilken arbejdsmodel medarbejderen skal arbejde på. Sæt startdato fra den dag, medarbejeren skal kunne indberette tid (dette kan også være tilbage i tiden).

Hvis du/I anvender og har fået opsat overtid og/eller løn integration, skal felterne Arbejdstidsaftale, lønperiode og lønnummer udfyldes.

Tryk derefter GEM

4. Oplys ny medarbejderen om at hente appen Intempus Timeregistrering, og log ind med det brugernavn og den adgangskode du har lavet. Medarbejderen kan nu indberette sit arbejde.

Har du spørgsmål, så ring til vores support alle hverdage mellem 8-16 på tlf: 26 390 400