Intempus-opsætning

Her kan du se, hvordan du opretter en ny Intempus-konto.

NB: skal Intempus bruges sammen med et regnskabsprogram, skal du gå til disse guides:

ellers fortsæt herunder

Guide til ny Intempus-konto

1 - Opret din konto

Klik ind på vores hjemmeside www.intempus.dk, og vælg “Prøv Intempus gratis”.

2 - Udfyld formular

Udfyld formularen  - uden at sætte flueben i feltet "Integration til e-conomic" og klik “Prøv Intempus”

3 - Intempus-forsiden

Du kommer nu ind i din nye Intempus-konto og der er samtidig sendt en velkomstmail til dig med dit valgte brugernavn og link til Intempus Administration.

Intempus Administration er det webbaserede administrationssystem, hvor du som administrator kan få overblik over alle dine medarbejderes indberetninger. Det er herfra, du kan oprette nye sager, kunder og medarbejdere og meget mere.

De store ikoner på forsiden svarer til menupunkterne i toppen af siden.

Det røde felt i øverste højre hjørne ("30 dage tilbage") viser, hvor lang tid, der er tilbage af den gratis prøveperiode.

Ved klik på teksten "Intempus" i øverste venstre hjørne, kommer du tilbage til forsiden.

Du skal fremover logge ind i Intempus Administrationen via hjemmesiden: www.intempus.dk/admin - denne adresse kan du med fordel tilføje til dine bogmærker.

4 - Opret arbejdsmodeller

Du skal nu oprette såkaldte "arbejdsmodeller":

Klik på "Indstillinger" oppe i højre hjørne og vælg derefter "Arbejdsmodeller".

I Intempus er en medarbejder tilknyttet en arbejdsmodel. En arbejdsmodel indeholder de typer af arbejde, en medarbejder kan indberette arbejde på. Vi har oprettet en standardmodel - den kan du selvfølgelig tilpasse efter eget behov.

Herunder ser du siden "Arbejdsmodeller".
Du kan her oprette og redigere de forskellige arbejdsmodeller, som medarbejderne skal tilknyttes.

Har du brug for hjælp, så se denne video: ”Ændring af arbejdstyper og standard arbejdsmodel”.

Du skal nu oprette de medarbejdere, der skal kunne indrapportere via deres telefon.

3 - Opret medarbejdere

I topmenuen, klik på linket ”Medarbejdere”.

Klik derefter på den grønne knap ”Opret medarbejder”.

Så åbnes denne formular:

Du kan nu oprette dine medarbejdere ved at udfylde formularen. I formularen har du forskellige muligheder for at tildele din medarbejder et kodeord.

Når du har udfyldt de obligatoriske felter "Medarbejdernr.", "Navn", "Brugernavn" og "Kodeord", skal du klikke på "Opret".

Når du har oprettet medarbejderen, vil du blive bedt om at tildele medarbejderen en "kontrakt”:

Vælg her, hvilken arbejdsmodel medarbejderen skal tilknyttes. Hvis medarbejderen ikke er ansat i en begrænset periode, behøver man ikke at angive en slutdato på kontrakten.

Har du brug for hjælp, så se denne video: ”Opret medarbejder”.

4 - Opret kunder og sager

Nu skal du oprette de kunder og sager, hvorpå medarbejderne skal kunne indrapportere timer, vare-forbrug og kørte kilometer.

Klik først på linket "Kunder" i top-menuen.

Klik derefter på den grønne knap ”Opret kunde”.

Opret nu kunden ved at udfylde formularen, der åbnes:

Når kunden er oprettet, efter du har klikket på "Gem", får du mulighed for at oprette en sag for kunden med det samme.

Nedenstående formular åbnes og kan nu udfyldes:

Når en sag er aktiv, kan dine medarbejdere finde den via Intempus App’en.

Når du har oprettet dine kunder og sager, kan medarbejderne nu begynde at indrapportere, når de har hentet app´en til deres telefoner.

5 - Download Intempus App’en

Hvis du ikke allerede har downloadet Intempus App’en, kan du downloade den via App Store eller Google Play.

Har du brug for hjælp til at downloade Intempus App, så se mere her:

Har du brug for hjælp til at bruge appen, så klik her: