Jeg kan ikke se al min data i en tabel?

Hvis du ikke kan finde en eller flere af dine indberetninger, sager, kunder eller medarbejdere i en tabel, er der to muligheder:

1. I tabellerne vises som udgangspunkt de seneste 20 poster. Hvis du vil se tidligere poster, kan du i toppen af tabellerne enten bladre tilbage eller indtaste ønsket antal viste poster.

Pilene foroven er til at bladre med. Antal indtastet i feltet, hvor der i eksemplet står "100", bestemmer hvilket antal indberetninger, der skal vises pr. side.

2. Hvis et eller flere af søgefelterne under de enkelte søjler er udfyldt, vil nogen poster ikke blive vist. Sådan får du vist alle indberetninger:

a. Tryk først på det lille tandhjul i højre hjørne. Tryk derefter på "Nulstil talbelindstilling til standard" (billede).

b. Tryk derefter på "Vælg"-knapper under søjlen "Dato" øverst til venstre. Tryk "Hent alt data" (billede).

Se evt. også disse to hjælpevideoer: