Billy-integrationsguide

1. Lav en Billy-konto (hvis du ikke har en i forvejen)
.

2. Log ind på din Billy-konto
.

3. Du skal nu lave en "nøgle", der skal indsættes i Intempus.

4. I Billy skal du klikke på "Indstillinger" (nederst til venstre) og derefter "Adgangsnøgler".

5. Klik nu "Opret adgangsnøgle" (øverst til højre).

6. Tilføj navn og beskrivelse (fx “Intempus”)
.

7. Du får nu vist en nøgle (der fx ser således ud: "0076acd16386eae8a76ca814zz5f92edbaa8ab76") - Den skal du kopiere (marker teksten, højreklik på teksten og vælg "kopier").

8. Gå nu til Intempus og opret ny konto på denne adresse: https://intempus.dk/billys-billing/signup

9. Udfyld alle felter og klik "Prøv Intempus".

10. Du bliver nu bedt om at indsætte nøglen, du kopierede i pkt. 7 foroven.

11. Klik derefter på "Fortsæt"

Nu er din Intempus-integration med Billy gennemført!

Næste afsnit beskriver, hvordan du nu skal opsætte og sammekæde varer mellem Billy og Intempus.