Integrationsfejl - hvad betyder det og hvordan løser jeg det?

Hvis du ser dette  i øverste højre hjørne af webadministrationen, er der en fejl i udvekslingen af data med e-conomic.

Der kan være mange forskellige årsager til fejlen.

Hvis du klikker dig ind på "Indstillinger" og derefter "Integration", får du enten vist:

1. nedenstående besked ("Kontakt supporten for at få hjælp til at udbedre fejlen")
eller
2. en mere detaljeret beskrivelse af problemet med muligt løsningsforslag.

Hvis der er angivet et løsningsforslag, kan du selv prøve at udbedre fejlen, men du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os.