Billy-faktureringsguide

Når du skal overføre dine Intempus-registreringer til fakturering i Billy, foregår det således:

1. I Intempus klikker du dig ind på "Sager" og derefter den relevante sag, der skal faktureres.

2. Klik derefter på fanebladet "Eksport til faktura".

3. Nu ser du alle godkendte indrapporteringer på sagen - i kolonnen "Antal eksports", kan du ud for hver indberetning se, om den tidligere er blevet overført til faktura hos Billy.

4. Sæt nu flueben ud for de indberetninger, der skal faktureres.

5. Klik "Eksport til faktura".

6. Du får nu vist et nyt vindue, hvor du kan vælge mellem tre layout-muligheder og mulighed for at få sagsnavnet med i fakturalinen. Vælg det ønskede layout og klik "Eksporter".

7. Nu kan du logge ind i Billy, klikke på "Fakturaer" og se de overførte indberetninger fra Intempus i den nyoprettede faktura. Den kan du nu klikke på, redigere og bogføre.

NB: Hvis du allerede er logget ind i Billy, når du overfører til fakturering fra Intempus, skal du genindlæse Billy-siden (PC: Ctrl+r, iOS: Cmd+r), før du kan se overførslen fra Intempus.

Læs mere om fakturaoprettelse hos Billy