Kassekladde - hvordan får jeg aktiveret det i min Intempus?

Hvis du bruger Intempus sammen med e-conomic (m. projektstyring), kan du benytte e-conomics kassekladder.

0. Log ind i e-conomic

1. Klik først på det orange tandhjul i øverste højre hjørne og vælg "Alle indstillinger"

2. Klik derefter på menupunktet "Kassekladde" under "Regnskab" i menuen til venstre.

Klik nu på knappen "Ny kassekladde", indtast "Intempus" i navnefeltet i det nye vindue og afslut med "Gem".

3. Skriv eller ring til Intempus Support - så aktiverer vi kassekladde-integrationen.

Du er nu klar til at opsætte og sammenkoble Intempus´ arbejdstyper med kassekladden "Intempus".