Kassekladde: oprettelse af maskiner

Når I skal overføre andet end timer og varer fra Intempus til e-conomic m. projektstyring, skal I oprette og redigere en "Arbejdstype" inde under "Arbejdsmodeller".

I dette eksempel vil vi oprette en CNC-drejemaskine, hvorpå medarbejderne kan indrapportere deres timeforbrug i form af "Maskintimer".

1. Klik dig først ind på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" oppe i højre hjørne.

2. Træk nu en "Ny arbejdstype" fra toppen af siden ned i den relevante "Arbejdsmodel" og "Arbejdskategori".

Der åbnes nedenstående vindue, hvor du i første omgang kun skal vælge enhed i drop down-menuen "Enhed". I vores tilfælde har vi valgt "Maskintimer".

Klik nu på "Opret" og vinduet lukkes.

3. Klik nu på din nyoprettede arbejdstype, der stadig hedder "Ny arbejdstype" - nu skal du nemlig redigere den.

4. Når du har klikket på den, åbnes nedenstående vindue, hvor vi indtaster følgende:

• I "Navn" skriver vi i vores eksempel herunder "CNC-drejemaskine".
  • I "Enhed" valgte vi jo ved oprettelsen "Maskintimer" (i pkt. 2 herover).
  • I "Stykpris" skriver vi et 0.
  • I "Omkostningstype" vælger vi "7. Maskiner" i dropdown-menuen.
  • I "Konto" vælger vi kontoen "6161: Nedskrivninger" i dropdown-menuen.

5. Nu kan medarbejderne indrapportere maskintimer på CNC-drejemaskinen i deres telefon-app. Det ser således ud:

Læs nu evt. artiklen:

Kassekladde: overførsel af indberetninger til projekt