Hvordan fungerer Bluetooth-stregkodescanneren?

Man kan bruge en Bluetooth-stregkodescanner til vareindberetninger - så kan man hurtigt finde og indrapportere vareforbrug.

Det fungerer således:

1. Først klikker man "Indberet vareforbrug" på telefon-appen

2. Så klikker på menuen (de tre punkter oppe i højre hjørne) og vælger "Bluetooth scanner".

3. Så tager man sin håndscanner, der er forbundet med Bluetooth til telefonen, og scanner den relevante vare (i dette tilfælde en drikkeyogurt).

4. Her er varen fundet i lageret ved hjælp af scanningen. Nu kan man vælge antal før man gemmer.