Forøg synkroniseringsfrekvensen mellem Intempus og e-conomic med webhooks

Her beskrives, hvordan man kan forøge synkroniseringsfrekvensen ved at tilføje såkaldte "webhooks" til e-conomic-integrationen.

Vi vil her tilføje to webhooks, der vil gennemtvinge synkronisering, hvis der i e-conomic oprettes eller redigeres i "Kunder" eller "Sager".

1. Log først ind i Intempus, klik "Indstillinger" oppe i højre hjørne og vælg "Integration".

2. I bunden af siden er der en web-adresse. Marker og kopier den til din udklipsholder.

3. Log nu ind i e-conomic, klik på det orange tandhjul oppe i højre hjørne og vælg "Alle indstillinger".

4. Klik nu på menupunktet "Webhooks" i venstre-menuen under "Udvidelser".

5. Klik derefter på knappen "Nyt webhook" - der åbnes et nyt vindue

6. Herunder er vinduet, der er åbnet, efter du klikkede på "Nyt webhook".
Udfyld de 3 følgende felter:

a. Type: her skal du i første omgang vælge "Projekt opdateret" i drop down-menuen

b. Navn: Her kan du skrive lige hvad du vil, men det er en god ide at gøre det sigende for webhookens funktion.

c. Url: Her indsætter du web-adressen kopieret i Intempus (pkt. 2 foroven).

Når du har udfyldt formularen, så klik på "Gem og ny".
Der åbnes en ny formular.

7. I den nye formular, skal du igen indtaste i de 3 følgende felter:

a. Type: Nu skal du vælge "Kunde opdateret" i drop down-menuen

b. Navn: Skriv her valgfrit navn.

c. Url: Indsæt web-adressen kopieret i Intempus (pkt. 2 foroven)

Afslut ved at klikke på "Gem".

8. Du kan nu i oversigten se dine webhooks.

Nu vil der ved oprettelse og redigering af "Sager" eller "Kunder" i e-conomic, blive gennemtvunget synkronisering med Intempus, så ændringerne med det samme er gennemført.