Hvordan får jeg bemærkninger med på fakturalinierne i e-conomic m. projektstyring?

Hvis du gerne vil have vist bemærkninger på timeregistreringerne fra Intempus, skal du gøre følgende under din fakturering:

Følg det almindelige flow for fakturering, beskrevet i denne artikel:
Hvordan fakturerer jeg timer og kørsel i e-conomic med projektstyringsmodul?

Men når du kommer til
"Pkt. 12. Der åbnes nu nyt vindue kaldet "Overfør tid til fakturering"
, skal du vælge felterne som herunder, før du klikker på "Ok":

Nu vil bemærkninger komme med i fakturalinien, så det ser således ud på e-conomic-fakturaen: