Hvordan sletter jeg medarbejdere i Intempus med e-conomic-projektstyring?

Medarbejdere, der har indrapporteret timer, kan ikke slettes i hverken Intempus eller e-conomic. De skal i stedet spærres.

Alternativt kan tidsregistrant-rollen flyttes til en ny medarbejder i e-conomic.

 

Her beskrives, hvordan du spærrer en medarbejder:


1. Først skal du i Intempus klikke dig ind i menuen "Medarbejdere" og derefter på den aktuelle medarbejder.

 


2. Klik nu på "Medarbejderprofil" og derefter på "Spær medarbejder".
Nu åbnes et nyt vindue.

 


3. Sæt flueben i alle tre felter (eller så mange, som du får lov til) og klik "Spær".

 


3. Gå nu til e-conomic->Projekter->Øvrig opsætning->Medarbejdere, og klik på blyanten til højre for den aktuelle medarbejder.

 


4. I feltet "Adgang" skal du vælge "Spærret" og i feltet "Type", skal du vælge det blanke felt. Klik derefter "Gem"


5. Klik nu på det orange tandhjul oppe i højre hjørne og vælg "Alle indstillinger" og klik derefter på "Abonnementstatus" i menuen til venstre.

 

 


6. I bunden af den nye side, er der en oversigt over alle brugere. Klik her på krydset ude i højre side ud for den medarbejder, der skal slettes og klik derefter på "Ok".

 


Nu kan medarbejderen ikke længere indrapportere og I betaler ikke længere 79 kr./mdr. for medarbejderen til e-conomic.

 

I Intempus kan du nu evt. redigere den aktuelle medarbejders navn og tilføje et "X" foran - så vil medarbejderen optræde i bunden af listen over medarbejdere, når tabellen sorteres alfabetisk efter navn:

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk