Kassekladde: oprettelse af tillæg (skurtillæg m.m.)

Når der skal overføre andet end timer og varer fra Intempus til e-conomic m. projektstyring, skal I oprette og redigere en "Arbejdstype" inde under "Arbejdsmodeller".

I dette eksempel vil vi oprette et skurtillæg, som medarbejderne kan tilføje til deres timeindberetning.

1. Klik dig først ind på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" oppe i højre hjørne.

2. Træk en ny "Arbejdskategori" fra toppen af siden ned i den relevante "Arbejdsmodel".

3. Klik på din nye "Arbejdskategori", indtast navn (i vores eksempel "4. Tillæg og udlæg"), sæt flueben ved "Tillæg" og klik "Gem".

4. Træk nu en "Ny arbejdstype" fra toppen af siden ned i den nye "Arbejdskategori".

5.  Der åbnes nedenstående vindue, hvor du i første omgang kun skal vælge enhed i drop down-menuen "Enhed". I vores tilfælde vælger vi "Styk".

Klik nu på "Opret" og vinduet lukkes.

6. Klik nu på din nyoprettede arbejdstype, der stadig hedder "Ny arbejdstype" - nu skal du nemlig redigere den.

7. Når du har klikket på den, åbnes nedenstående vindue, hvor vi indtaster følgende:

• I "Navn" skriver vi i vores eksempel herunder "Skurtillæg".
  • I "Enhed" valgte vi jo ved oprettelsen "Styk" (i pkt. 5 herover).
  • I "Stykpris" skriver vi et 200.
  • I "Omkostningstype" vælger vi "6. Skurpenge" i dropdown-menuen.
  • I "Konto" vælger vi kontoen "6835: Skyldige medarbejderudlæg" i dropdown-menuen.

Klik til sidst på "Gem".

8. Nu kan medarbejderne tilføje tillægget "Skurtillæg" til deres timeindberetninger i telefon-appen. Det foregår således:

A. Når medarbejderen laver en timeindberetning, kan han nu se ny linie "4. Tillæg og udlæg". Hvis der skal tilføjes tillæg, skal der trykkes på linien. Det gør vi nu:

B. Når der er trykket på "4. Tillæg og udlæg", åbnes nedenstående skærmbillede.
Klik først på knappen ud for "Skurtillæg" - indtast antal (1) og klik på fluebenet oppe til højre.

C. Efter vi har tilvalgt 1 stk. "Skurtillæg" og klikket på fluebenet, kommer vi tilbage til tidsindberetningen, hvor vi nu i bunden kan se, at der er tilføjet et tillæg.

Klik nu på fluebenet oppe til højre for at indsende indberetningen.

D. På forsiden af medarbejderens app, kan vi nu se, at der er indberettet 7,75 timer og 1 enkelt skurtillæg.

E. Inde i administrationen ser man nu den indsendte indberetning til godkendelse.

Læs nu evt. artiklen:

Kassekladde: overførsel af indberetninger til projekt