Hvordan tilføjer jeg en ny medarbejder til Intempus (med e-conomic projektstyring)?

Hvis du skal tilføje en ny tidsregistrant, der skal kunne indrapportere via app, skal du først logge ind på din e-conomic-konto.

1. Klik "Projekter" i toppen af e-conomic.
  2. Vælg "Øvrig opsætning" og "Medarbejdere" i venstre side.

3. Klik nu på knappen "Ny medarbejder" og udfyld de relevante felter.

Du skal under "Type"-menuen vælge "Tidsregistrant" - så bliver der åbnet nye felter, du skal udfylde.

4. Når du har valgt "Tidsregistrant" åbnes nedenstående felter, som du skal udfylde.
Vigtigt: I feltet e-mailadresse, skal du indsætte din egen e-mail, ellers får medarbejderen tilsendt en e-mail med adgang til e-conomic. I stedet sendes mailen så til dig, som du så blot kan ignorere.

5. Når du gemmer din nyoprettede medarbejder, bliver du bedt om at godkende oprettelsen. Det koster nemlig 79 kr./mdr. pr. tidsregistrant i e-conomic.

Når du har oprettet dine medarbejdere og gjort dem til "tidsregistranter", skal du nu til Intempus og give medarbejderne adgang til at tidsregistrere.

6. Gå nu til Intempus

7. Klik på "Medarbejdere" og klik derefter på den nye medarbejder, du netop har oprettet i e-conomic.
Hvis den nye medarbejder ikke er på listen, skal du afvente synkronisering fra e-conomic og opdatere Intempus-siden indtil medarbejderen dukker op.

8. Klik på “Medarbejderprofil” foroven og derefter “Rediger” ude til venstre.

9. Udfyld de relevante felter.
Klik på dropdown-menuen “Valg af kodeord” og vælg metode for tildeling af kodeord:
a. “Indtast kodeord senere” = Hvis du vil vente med at tildele kodeord.
b. “Indtast nyt kodeord” = Opret nyt kodeord - du skal selv fortælle eller sende kodeord til medarbejderen.

Klik "Gem" og rediger derefter de resterende medarbejdere på samme måde.

Du har nu oprettet ny medarbejder, der nu kan hente appen og logge ind.