Låsning af medarbejdernes indberetningsperiode

Når der skal laves løn, skal du spærre perioden, så medarbejdere ikke kommer til at indberette nye timer i lønperioden.

1. Klik på "Medarbejdere" i toppen og derefter på fanebladet "Lås periode":

NB: Hvis du ikke får vist "Lås periode" i din Intempus, skal du kontakte os - så aktiverer vi funktionen.

2. I de tre felter, skal du nu vælge den relevante "Arbejdsmodel" og "Lønperiode", der skal låses. Klik derefter på "Lås periode":

Hvis du ikke vælger noget i felterne "Arbejdsmodel" eller "Lønperiode", vil perioden blive låst for alle medarbejdere.

3. Du sendes nu tilbage til forsiden af "Medarbejdere", hvor der gives en besked om konsekvensen af din låsning: