Billy-opsætningsguide

Når du har etableret integrationen mellem Billy og Intempus, skal du nu opsætte varer og priser i Billy, før du kan begynde at overføre indrapporterede timer og vareforbrug fra Intempus over til Billy.

Der skal i Billys oprettes varer, der efterfølgende skal mappes, eller kortlægges, til de relevante arbejdsmodeller i Intempus.

Gør følgende i Billy:

1. Gå til "Indstillinger" -> "Produkter".

2. Klik på "Opret produkt".

3. Udfyld de relevante felter - du kan fx starte med at lave en vare, der hedder "Kundetimer".

Nu skal vi tilknytte den nyoprettede Billy-vare til en arbejdstype i Intempus.

4. Log ind i Intempus.

5. Gå til "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller".

6. Klik på den relevante arbejdstype, fx. "Alm. timer".

7. I feltet "Fakturer som vare" skal du nu vælge varen "Kundetimer", som du oprettede i Billy.

8. Så er I klar til at indberette timer på arbejdstypen "Alm. timer".

Næste afsnit beskriver, hvordan du fakturerer Intempus-registreringerne over i Billy.