Adresser i appen - hvordan fungerer det?

Adresser optræder 3 steder i appen:

1. Min profil
her ses app-brugerens adresse.

2. Sager
når man klikker sig ind på  "Sagsinformation" på en sag, kan man se både sagens og kundens adresse.

3. Kørsel
når man indberetter kørsel, kan man vælge forudindtastede adresser som start- og slutsted.

Efter man har trykket på start- eller slutsted, får man nedenstående valgmuligheder for at indsætte adresse (se nedenstående billede):

A. Hjemmeadresse: adressen, der er tilknyttet Intempus-kontoen. Typisk firmaets hovedadresse.

B. Kundeadresse: hvis der er indtastet en adresse på kunden.

C. Min placering: telefonens GPS finder nærmeste adresse på brugerens lokation.

D. Sagsadresse: hvis der er indtastet en sagsadresse.

E. Søg adresse: her skal der indtastes ønsket sted eller adresse, hvorefter der søges på internettet.

F. Andre adresser: kontakt supporten for at få indlagt valgfrie adresser - det kan fx. være forskellige firmaadresser, leverandører m.m.