Danløn - opsætning

Du kan som Partner selv aktivere Danløn-integrationen i Intempus - se her hvordan.

For at sætte Danløn integration op, skal bruge bruge følgende:

1)  "Virksomhedsstamkort", der ligger under "Virksomhed" i Danløn. Ved klik på "Virksomhedsstamkort" åbnes en pdf-fil, som kan sendes.

2) "Medarbejderoversigt". Klik på menupunktet i venstre side og derefter på Excel-knappen - så hentes en Excel-fil, som kan sende

Standardprisen for opsætning er 4000 kr. og derefter ingen yderligere omkostninger.

I Danløn skal du gøre følgende:

1. Det første dokument der skal bruges, er "Virksomhedsstamkort", der ligger under "Virksomhed" i Danløn.

Ved klik på "Virksomhedsstamkort" åbnes en pdf-fil. Den ser nogenlunde således ud:

2. Det andet dokument, er "Medarbejderoversigt". Klik på menupunktet i venstre side og derefter på Excel-knappen - så hentes en Excel-fil.

Hvis Excel-filen åbnes, ser den således ud:

I Intempus skal du gøre følgende:

Du skal nu (hvis du er Partner) gøre følgende i din/kundens Intempus administration, for at opsætte lønintegrationen.

1. Slå "Integration til Danløn" til i administrationsmodulet. Hvis du ikke har adgang til dette, bedes du kontakte vores support eller salgsafdeling på tlf.: 26 390 400

2. Vær sikker på at firmaets CVR nummer er udfyldt under "Indstillinger --> Kontooplysninger"

3. Udfyld arbejdstyperne med den korrekte lønart, som timerne skal overføres til.

4. Sørg for at medarbejderne i Intempus og Danløn har samme medarbejdernummer. Hvis de ikke har det, kommer timerne ikke over. Nummeret i Danløn skal derfor ændres. Dette har ingen påvirkning på løn, timer eller andet.

5. Opdater medarbejderens kontrakt. Gå ind på medarbejderens profil, tryk på kontrakten (det nederst felt på medarbejderprofilen) og udfyld lønperiode med den lønperiode medarbejderen har.

6. Når timer fremadrettet bliver indberettet og godkendt, kan de overføres til Danløn sådan her.