Danløn - aktivering

Du kan ikke selv aktivere Danløn-integrationen i Intempus - der skal du kontakte os.

Du må meget gerne vedhæfte de to nedenstående beskrevne dokumenter fra jeres Danløn - dem skal vi nemlig bruge til opsætning af løndata i Intempus.

Standardprisen for opsætning er 4000 kr. og derefter ingen yderligere omkostninger til os.

1. Det første dokument vi skal bruge, er jeres "Virksomhedsstamkort", der ligger under "Virksomhed" i Danløn.

Ved klik på "Virksomhedsstamkort" åbnes en pdf-fil, der skal sendes til os. Den ser nogenlunde således ud:

2. Det andet dokument vi skal bruge, er "Medarbejderoversigt". Klik på menupunktet i venstre side og derefter på Excel-knappen - så hentes en Excel-fil, som du skal sende til os.

Hvis Excel-filen åbnes, ser den således ud: