Godkendelse af forretningsbetingelser efter demo-perioden

Når den 30-dages demo-periode er udløbet, skal du ved næste login i administrationen godkende Intempus´ forretningsbetingelser, som vist på nedenstående billede:

For at godkende forretningsbetingelserne, skal du rulle ned til bunden af siden og klikke på knappen "Accepter", som vist herunder:

Umiddelbart efter du har trykket på "Accepter" bliver der afsendt en faktura på oprettelsesgebyret (950 kr.) til den kontotilknyttede e-mailadresse.