FFB (Foreningen Freelance Bogholdere)

Nedenfor følger en vejledning til at konvertere din "internal"-aftale til en almindelig e-conomic-aftale.

Det er GRATIS, men kun hvis du køber bogholderpakken i e-conomic. Det kan vi fra Intempus anbefale. Der er meget at spare og penge at tjene.

Ved medlemsskab eller tilmelding til FFB (Foreningen Freelance Bogholdere) (nyt vindue) opnåes yderligere besparelse og Intempus bliver hermed gratis.

Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål hertil.

Bedste hilsner

Peter Haahr Rasmussen
Key account Manager
phr@intempus.dk
26 390 752

Oprettelse af Internal bogholdere

Hvis du allerede har din egen e-conomic-konto, skal du gøre følgende:

A. Først i e-conomic:

1. Log in i dit regnskab via din administratoraftale
  2. Opgradér regnskab fra "Internal" til "Small business".

B. Skriv til e-conomic:

Send en mail til a-team@e-conomic.com, eller ring på 7879 1959, og bed om FFB-rabatten på 100%.

C. Tilbage til e-conomic:

1. Opdatér Browser (Ctrl+R)
  2. Vent lidt - lav evt. en kop kaffe
  3. Gå nu til "Alle indstillinger" —> "Abonnement" —> Redigér "Superbruger" i bunden af siden —> indtast eksisterende kodeord-> "skift kodeord -> husk kodeord.

D. Nu til Intempus

1. Gå til www.intempus.dk og klik på "Prøv gratis"
  2. Udfyld formularen og husk flueben ud for feltet "Integration til e-conomic".
  3. indtast aft. nr. på regnskab —> initialer på superbruger på regnskab —> indtast kode netop valgt til superbruger på regnskab.
  4. Opret medarbejder

Så er din e-conomic-konto opsat med integration til Intempus.