Kan jeg sende beskeder til medarbejdernes app?

Nej, det er desværre endnu ikke en feature.

Men hvis man i webadministrationen redigerer en indberetning, får den aktuelle medarbejder beskeden "Din indberetning er blevet ændret" på forsiden af deres app.

Det ser således ud:

Når medarbejderen klikker på teksten "Din indberetning er blevet ændret", åbnes nedenstående billede, hvor ændringen er beskrevet.

I eksemplet herover er ændringen i indberetningen tilføjelsen af tekst til "Bemærkninger": "Du har indtastet for mange timer - indtast det rigtige antal".

Medarbejderen skal derefter klikke på "OK"-knappen i øverste højre hjørne, for at fjerne notifikationen.

For at redigere i indberetningen, skal medarbejderen derefter gå til "Ugerapport" i appen, klikke på den aktuelle indberetning og derefter redigere den.