Android: vedhæftning af filer og billeder til indberetninger

NB: Fil- og billedevedhæftning skal først aktiveres på jeres konto, før at det virker. Læs mere her.

Hvis du bruger en iPhone, skal du i stedet bruge denne guide.

Guide til vedhæftning af filer og billeder til indberetninger

Trinvis guide:

1. Lav en indberetning som normalt, men på den sidste side, hvor indberetningen godkendes, er der nu et nyt ikon - en papirclip i nederste højre hjørne.

Tryk nu på papirclipsen for at tilføje et billede eller en fil.

2. Efter du har trykket på papirclips-ikonet, vises nedenstående skærmbillede, hvor du i bunden nu skal vælge mellem "Åben kamera" eller "Gennemse filer".

Vi vælger nu "Åben kamera" for at tage et nyt billede til vores indberetning.

3. Første gang du vælger at vedhæfte en fil, bliver du bedt om at give appen adgang til telefonens kamera og filer. Tryk her på "Tillad".

4. Nu åbnes telefonens kamera og du kan tage et billede af det ønskede motiv til vedhæftningen - når du har taget dit foto, åbnes Intempus-appen igen, hvor du nu i bunden af siden kan se, at der er vedhæftet et billede.

Navnet på billedet er tildelt af telefonen - det er endnu ikke muligt at omdøbe dette navn.

Du kan tilføje flere billeder ved igen at klikke på papirclipsen.

Hvis du fortryder vedhæftningen, trykker du blot på tilbage-pilen oppe i venstre hjørne og derefter samme arbejdstype som før - så er billedet ikke længere tilvalgt.

5. Hvis du skal vedhæfte et eksisterende foto eller en fil (som fx et word-dokument), skal du i stedet for "Åben kamera" trykke på "Gennemse filer".

6. Efter du har trykket på "Gennemse filer", åbnes telefonens filhåndtering, hvor du nu skal trykke dig frem til den ønskede fil, sætte flueben ud for den og trykke på "Ok"

7. Nu er filen vedhæftet og vises i bunden af siden.
Du kan nu tilføje flere billeder eller filer ved tryk på papirclipsen - men hvis du er færdig med at vedhæfte filer, og indberetningen ellers er korrekt, trykker du på fluebenet oppe i højre hjørne for at indsende din indberetning.

8. Når der er trykket på fluebenet, indsendes indberetningen med den vedhæftede fil til administrationen.
Der vises et overførselsikon i top-menuen (til venstre) på telefonen:

9. Hvis man folder top-menuen ud, så kan man se status på overførslen:

Læs nu evt. denne artikel: Hvor i administrationen kan man se vedhæftede filer og dokumenter til indberetninger?