Excel-fil kan ikke åbnes i Windows 10?

Hvis du får nedenstående fejlmeddelelsen i Windows 10 ved åbning af Excel-fil:

"Microsoft Excel kan ikke åbne eller gemme flere dokumenter, fordi der ikke er tilstrækkelig hukommelse eller diskplads. Luk projektmapper eller programmer, du ikke længere skal bruge for at få mere ledig hukommelse. Slet de filer, du ikke længere skal bruge på den disk, hvor du gemmer filer for at frigive  diskplads."

skal du gøre følgende i Windows 10:

http://www.kapilarya.com/microsoft-excel-cannot-open-or-save-any-more-documents

(Engelsk guide: ring til Intempus, hvis du har brug for hjælp).