Danløn - sådan overføres timer

Når medarbejderes indrapporterede timer skal til Danløn, skal du gøre således:

1. Godkend alt arbejdet i den ønskede lønperiode i Intempus under "Godkendelse"

2. Klik nu på "Rapporter" og derefter fanebladet "Danløn Rapport". Så kommer du til følgende side:

3. Vælg nu ønsket "Periode" og datointerval for din lønkørsel. Klik derefter på "Hent data"

4. Du får nu vist alle medarbejderes godkendte timer for den valgte periode - i vores eksempel er der dog kun en medarbejder med timer.

Klik nu på knappen "Eksporter" - der vil derefter blive hentet en txt-fil til din computer. Denne txt-fil skal om lidt indlæses i Danløn.

5. Før vi går til Danløn, skal vi spærre perioden, så medarbejdere ikke kommer til at indberette nye timer i lønperioden.

Klik på "Medarbejdere" i toppen og derefter på fanebladet "Lås periode":

6. I de tre felter, skal du nu vælge den relevante "Arbejdsmodel" og "Lønperiode", der skal låses. Klik derefter på "Lås periode":

Hvis der ikke vælges noget i de to felter "Arbejdsmodel" og "Lønperiode" medtages alle medarbejdere.

7. Du sendes nu tilbage til forsiden af "Medarbejdere", hvor der gives en besked om konsekvensen af din låsning:

8. Gå nu til Danløn, menupunktet "Lønberegning" i top-menuen og derefter "Indlæs fra fil" i venstre-menuen.

Klik nu på knappen "Choose file", klik dig derefter frem til txt-filen, du hentede i pkt. 4 foroven og klik derefter på "Ok".

Klik nu på knappen "Indlæs".

Nu er indberetningerne eksporteret fra Intempus importeret i Danløn til videre behandling.