Oplåsning af låste indberetningsperioder

1. Hvis du får brug for at oplåse en låst indberetningsperiode, skal du klikke på "Medarbejdere" og derefter på den relevante medarbejder.

2. Klik nu på "Medarbejderprofil" og derefter på medarbejderens "Arbejdskontrakt" i tabellen "Ansættelsestype". Der åbnes derefter et nyt vindue.

3. I det nye vindue "Rediger kontrakt" skal du nu slette alt i feltet "Låst dato" og klikke på "Gem". Nu er perioden ikke længere spærret for medarbejderen.