Hvordan tilføjer jeg tidsinterval (start- og stoptid) i indberetninger?

Hvis du gerne vil have, at medarbejderne indtaster start- og sluttid i deres indberetninger, skal du gøre følgende:

1. Klik på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller".

2. Klik på den "Arbejdstype", hvor du gerne vil have tidsinterval.

3. Sæt flueben i feltet "Rapporter tidsinterval" og klik på "Gem".

4. Nu ser medarbejderne start- og sluttidsfelterne i deres app, når de indberetter på arbejdstypen (se billede herunder).