Hvor i administrationen kan man se vedhæftede filer og billeder til indberetninger?

Sådan ser du i tabellerne, om der er vedhæftet et billede til en indberetning:

a. Klik på ikonet "Vælg søjler" oppe til højre for tabellen:

b. Sæt nu flueben i feltet ved "Vedhæftede filer" for at tilføje denne søjle:

c. Søjlen "Vedhæftede filer" er nu tilføjet til din tabel. Hvis der er vedhæftet en eller flere filer til en indberetning, står der "Ja" i søjlen ud for indberetningen:

d. Hvis du klikker på en indberetning med en eller flere vedhæftede filer, kan du i bunden af indberetningen se de vedhæftede filer. Hvis du klikker på filen, bliver den hentet til din computer: