Indberet arbejde - Android

1. Indberetningsmenuen

Når du skal indrapportere arbejde, skal du på forsiden trykke på plus-knappen i nederste højre hjørne for at åbne indberetningsmenuen:

Her ser du indberetningsmenuen.

Herfra kan du indberette arbejde (timer), kørsel (km) og vareforbrug.

Du kan også klikke på "Kopier i går" - så laver du en kopi af dine indberetninger fra dagen før.

Vi trykker nu på "Indberet arbejde"

2. Indberet arbejde - Vælg kategori

Efter du har trykket på "Indberet arbejde" i menuen, vil du blive ført igennem de 4 følgende sider:

1. Vælg kategori

2. Vælg sag

3. Vælg arbejdstype

4. Indberet arbejde.

Først og fremmest skal du vælge, hvilken "Kategori" din indberetning hører under.

I billedet til venstre herfor, vælger vi nu "1. Kundearbejde".

Hvis du kommer til at vælge forkert, kan du på næste side trykke på pilen i øverste venstre hjørne for at ændre dit valg.

3. Indberet arbejde - Vælg sag

Nu skal du vælge, hvilken "sag", du skal indberette på.

En sag kan både være en arbejdsopgave, der afsluttes på et tidspunkt, men det kan også blot være en åben sag for en kunde, hvis der løbende skal indrapporteres.

Vi vælger nu her sagen "123, Elevator - Syd" for kunden Salandia.

4. Indberet arbejde - Vælg arbejdstype

Efter du har valgt sag, skal du nu vælge hvilken "Arbejdstype" din indrapportering omhandler.

Vi vælger her "Alm. timer".

5. Indberet arbejde - Indberet arbejde.

Til sidst i vores timeindberetning, skal vi nu indtaste "Antal (timer)".

Andre gange, alt efter jeres opsætning, skal der i stedet for antal timer indtastes start- og sluttidspunkt.

Du kan også ændre dato og tilføje "Bemærkninger".

Efter vi her har indtastet antal timer (7 stk), trykker vi nu på "Bemærkninger".

6. Indberet arbejde - Bemærkninger

Her er et eksempel på en bemærkning tilknyttet en timeindrapportering.

Når du er færdig med at indtaste din bemærkning, skal du trykke på fluebenet oppe i højre hjørne for at godkende.

7. Indberet arbejde - Oversigt

Efter du har gemt din indberetning, bliver du sendt til forsiden af appen.

Her kan du nu se din nye indberetning.

Hvis du vil redigere i din indberetning, trykker du blot på linien og du får lov til at redigere.

Du kan bladre frem eller tilbage mellem dage ved enten at trykke på pilene til højre eller venstre for teksten "I dag", eller ved at slide til højre eller venstre på teksten.

Hvis du vil lave en ny indberetning, trykker du igen på plus-tegnet i nederste højre hjørne, og vælger igen "Indberet arbejde".