Indberet arbejde - iPhone

1. Indberet arbejde

Når du skal indberette tidsforbrug på en opgave, skal du først trykke på "Indberet arbejde" i menuen.

Du vil derefter bliver ført igennem de 4 følgende sider:

1. Vælg kategori

2. Vælg sag

3. Vælg arbejdstype

4. Indberet arbejde.

2. Indberet arbejde - Vælg kategori

Først og fremmest skal du vælge, hvilken "Kategori" din indberetning hører under.

I billedet til venstre herfor, vælger vi nu "1. Kundearbejde".

Hvis du kommer til at vælge forkert, kan du på næste side trykke på pilen i øverste venstre hjørne for at ændre dit valg.

3. Indberet arbejde - Vælg sag

Nu skal du vælge, hvilken "sag", du skal indberette på.

En sag kan både være en arbejdsopgave, der afsluttes på et tidspunkt, men det kan også blot være en åben sag for en kunde, hvis der løbende skal indrapporteres.

Vi vælger nu her sagen "5. Vandrutsjebane - Salandia".

4. Indberet arbejde - Vælg arbejdstype

Efter du har valgt sag, skal du nu vælge hvilken "Arbejdstype" din indrapportering omhandler.

Vi vælger her "Alm. timer".

5. Indberet arbejde - Indberet arbejde.

Til sidst i vores timeindberetning, skal vi nu indtaste "Antal (timer)".

Andre gange, alt efter jeres opsætning, skal der i stedet for antal timer indtastes start- og sluttidspunkt.
Der skal man bruge tidsvælgeren.

Du kan også ændre dato og tilføje "Bemærkninger".

Efter vi her har indtastet antal timer (8 stk), trykker vi nu på "Bemærkninger".

6. Indberet arbejde - Bemærkninger

Hvis du vil tilføje en bemærkning eller kommentar til din indberetning, skal du trykke på "Bemærkninger" i bunden af billedet.

7. Indberet arbejde - indtast bemærkning

Når du har klikket på "Bemærkninger", kommer du til et indtastningsfelt, hvor du kan indtaste din bemærkning.

Når du er færdig med at indtaste din bemærkning, skal du trykke på pilen oppe i venstre hjørne for at vende tilbage til din igangværende indberetning.

8. Indberet arbejde - Gem

Her er den færdigudfyldte arbejdsindberetning.

Hvis du er tilfreds med din indtastning, trykker du blot "Gem" i øverste højre hjørne.

Men du kan også trykke på de enkelte felter, hvis du vil redigere dem.

Vi klikker nu på "Gem".

9. Indberet arbejde - Oversigt

Efter du har gemt din indberetning, bliver du sendt til forsiden af appen.

Her kan du nu se din nye indberetning.
Klik på plusset ud for sagsnavnet, for at se og evt. redigere din indberetning.

Hvis du skal lave en helt ny indberetning, trykker du enten på plus-tegnet  øverst til højre hjørne, eller på de tre streger i øverste venstre hjørne for at gå til menuen, hvorfra du igen kan vælge "Indberet arbejde".