Budgetteret antal timer på projekt

Du kan angive et timebudget på et projekt og løbende se det realiserede antal timer på projektet, og differencen mellem det budgetterede og det realiserede.

Kontakt os:
Ring til tlf.: 26 390 400 eller skriv til os.

NB: Denne funktion virker ikke lige nu på konti med integration til e-conomic m. projektstyring.

Guide

1. Når funktionen er aktiveret, kan man på hver sag indtaste "Budgetteret timer", samt en start- og slutdato.

2. Man kan nu i sagsoversigten tilvælge nye søjler, så man kan få overblik over alle sagers budgetterede timer, og start-/slutdato.

3. Inde under "Rapporter", kan man klikke på nyt faneblad "Timebalance", hvor man får samlet oversigt over forbrugt tid på de forskellige projekter i en valgfri periode: