Lås periode

Funktionen "Lås periode" bruges til at spærre for at medarbejdere kan indberette frem til en bestemt dato.

Den bruges typisk til at forhindre indberetninger i en allerede opgjort lønperiode.

Når funktionen er aktiveret på en konto, kommer der et nyt faneblad inde i menupunktet "Medarbejdere" som vist herunder.

Hvis du gerne vil have aktiveret funktionen, skal du enten skrive eller ringe til os - så kan vi aktivere den med det samme.

Funktionen koster ikke ekstra.

Se guiden til funktionen her: https://support.intempus.dk/hc/da/articles/207312179-L%C3%A5sning-af-medarbejdernes-indberetningsperiode