Eksport: HTML/CSV/Excel

Man kan som standard eksportere data i tabellerne i Intempus til en Excel-fil.

Hvis I har brug for også at kunne eksportere til HTML- eller CSV-filer, kan det aktiveres på jeres konto.

Når vi har aktiveret muligheden for eksport til andre filtyper, vil I på jeres konto få vist to nye knapper til eksport i højre top af alle tabeller, som vist på billedet herunder.

Skriv eller ring til os - så kan vi hurtigt aktivere de ekstra muligheder for eksport uden omkostning.