iPhone: Stempeluret - hvordan fungerer det?

Sådan bruges stempeluret

NB.:
A. Stempeluret skal først aktiveres på jeres konto, før I kan bruge det, så skriv eller ring til os, for at få det sat i værk.

B. Der skal aktiveres tidsinterval for de arbejdstyper, man skal kunne bruge med stempeluret. Læs denne guide.

1. Log ind i din app, og tryk på "Start tid".

2. Der kommer nu et nyt felt op på din forside, hvor tiden tæller op.

Du kan trykke på "Pause" for at stoppe tiden midlertidigt.

Når din opgave er løst, skal du trykke på "Stop". Derefter åbnes et nyt vindue...

3. Du skal nu vælge hvilket kategori af arbejde, du har udført. Vi vælger her "Kundearbejde".

4. Efter du har valgt kategori, skal du nu vælge, hvilken sag tiden skal registreres på. Vi vælger her "123, Elevator - Syd".

5. Nu skal du vælge arbejdstype. Vi vælger "Ekstern møde".

6. Efter vi har valgt arbejdstype, får vi nu vist en oversigt, som vi kan rette i.

Hvis du er tilfreds med indrapporteringen, skal du trykke på "Gem oppe i højre hjørne - så indsendes din tidsrapport og du sendes tilbage på forsiden.

7. På forsiden kan vi nu se vores indrapportering i toppen af listen.