Indberet kørsel - Android

1. Indberet kørsel- Forsiden

Efter du er logget ind i appen, får du vist "Forsiden".

Vi skal nu prøve at indberette kørsel - dvs. de antal kilometer, der er kørt i forbindelse med en bestemt sag.

Start med at trykke på de plus-tegnet i nederste højre hjørne og derefter på "Indberet kørsel"

2. Indberet kørsel - Vælg sag

Nu skal du vælge på hvilken "sag", du skal indberette kørte kilometer.

En sag kan både være en arbejdsopgave, der afsluttes på et tidspunkt, men det kan også blot være en åben sag for en kunde, hvis der løbende skal indrapporteres.

Vi vælger nu her sagen "123, Elevator - Syd" for kunden Salandia.

3. Indberet kørsel - Indberet kørsel

Efter du har valgt "sag", kommer du til denne skærm.

Her skal du nu vælge:

Startsted

og

Slutsted

Tryk først på teksten "Startsted".

4. Indberet kørsel - Vælg startsted

Efter tryk på "startsted", åbner menuen, som du kan se her til venstre. Her skal du nu vælge mellem:

Kundeadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til kunden i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat som startsted.

Min placering:
Vha. telefonens GPS-modtager findes og indsættes din aktuelle position.

Sagsadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til sagen i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Søg adresse:
Her indtaster og søger du på internettet efter den relevante adresse.

I vores eksempel trykker vi nu på "Min placering".

5. Indberet kørsel - Vælg Slutsted

Efter du har valgt "Startsted", kommer du tilbage til kørselsindberetningsoversigten, hvor startadressen nu er indsat.

Nu skal du trykke på feltet "Slutsted".

6. Indberet kørsel - gennemse og godkend.

Når du trykket på slutsted åbner menuen, som du kan se her til venstre. Her skal du nu vælge mellem:

Hjemmeadresse:
Det er jeres firmaadresse.

Kundeadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til kunden i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Min placering:
Vha. telefonens GPS-modtager findes og indsættes din aktuelle position.

Sagsadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til sagen i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Søg adresse:
Her indtaster og søger du på internettet efter den relevante adresse.

Her trykker nu vi på "Kundeadresse"

7. Indberet kørsel - vælg slutsted

Når du har indsat "Startsted" og "Slutsted", kan du til- og fravælge henholdsvis.

1. "Beregn afstand":
Hvis den er slået til, beregner appen selv afstanden mellem de indtastede adresser.
Hvis den ikke er slået til, skal man selv indtaste antal kilometer i feltet "Afstand (km)".

2. "Tilføj retur afstand": Hvis den er slået til, fordobles km-antallet.

Når du er tilfreds med dine indtastninger, klikker du på Fluebenet i øverste højre hjørne.
Så er din kørselsindberetning sendt til administrationssiden.

8. Kørsel - oversigten

Når du har indsendt din kørselsindberetning, sendes du tilbage til forsiden.

Der kan du nu se din indsendte kørselsrapportering.

Hvis du vil redigere den, trykker du blot på linien, redigerer og gemmer igen.