Indberet vareforbrug - Android

1. Indberet vareforbrug - hovedmenuen

Nu skal vi prøve at indberette vareforbrug - dvs. varer eller materialer brugt på en bestemt sag.

Fra hovedmenuen skal du trykke plusset i nederste højre hjørne og derefter på "Indberet vareforbrug".

2. Indberet vareforbrug - vælg sag

Efter du har valgt "Indberet vareforbrug", skal du nu vælge den sag, hvor varerne er blevet brug.

Her vælger vi "123, Elevator - Syd" for kunden Salandia.

3. Indberet vareforbrug - vælg varer

Når du har valgt til hvilken sag, vareforbruget skal tilknyttes, skal du nu finde og vælge de aktuelle varer.

På forsiden af "Vælg vare", får du vist dine mest anvendte varer, men du kan også søge efter varen i toppen af skærmen eller få vist alle varer ved tryk på "Find flere varer".

Tryk nu på "Find flere varer" og du får vist en liste over alle varer.

4. Indberet vareforbrug - se flere varer

Når du har trykket på "Find flere varer" får du vist en oversigt over alle varer.

Du skal nu trykke på knappen ud for de ønskede varer og derefter indtaste antal på linien nedenunder.

Hvis du trykker og holder fingeren nede på kurven oppe i højre hjørne, får du i en parantes vist de foreløbigt tilvalgte varer.

Efter du har valgt alle varerne, skal du trykke på "kurv" oppe i højre hjørne.

5. Indberet vareforbrug - se kurv og gem

Når du har trykket på kurven oppe i højre hjørne, kommer du ind i kurven, hvor du kan se alle dine foreløbigt tilvalgte varer.

Du kan nu slette i og redigere din vareindberetning - hvis du vil tilføje flere varer, skal du trykke på pilen i øverste venstre hjørne, tilføje varen og derefter trykke på kurven i øverste højre hjørne igen.

Når du er tilfreds med dit varevalg, skal du trykke på fluebenet i øverste højre hjørne.

Så indsendes din vareindberetning.

6. Indberet vareforbrug - forsideoversigt

Efter du har gemt, sendes du tilbage til forsiden, hvor du kan se din vareindberetning under dagens indberetninger.

Hvis du vil redigere i vareindberetningen, skal du blot trykke på varelinien.