Hovedmenuen - Android

1. Hovedmenuen - overblik

På forsiden kan du trykke på de tre streger oppe i venstre hjørne for at åbne hovedmenuen.

Her kan du vælge mellem:

A. Forside - her sendes du til forsiden

B. Alle sager - overblik over alle sager.

C. Ugerapport - ugeoversigt over indberetninger.

D. Min profil - rediger dit navn, telefonnummer, adgangskode m.m.

E. Log ud - her logges du ud af appen.

Tryk nu på "Alle sager"

2. Alle sager - oversigt

Her er et eksempel på en oversigt over alle sager.

Hvis et sagsnavn er meget langt, er der ikke plads til at vise hele navnet.
Men hvis du trykker og holder din finger nede på navnet, vil hele navnet blive vist i bunden af siden (som på billedet her til venstre).

3. Vælg sag fra oversigten over "Alle sager"

Vi prøver nu at klikke på sagen "123, Elevator Syd" for kunden Salandia, for at få vist detaljer om denne sag.

4. Alle sager - sagsoversigt

Nu er vi inde på vores sag.

Der kan du se, hvor mange timer og kilometer, du har indberettet på sagen.

Du kan også trykke på "Sagsinformation" for at se flere detaljer om sagen - som fx. adresse, telefonnummer og bemærkninger.

Klik nu på tilbage-pilen oppe i venstre hjørne og derefter de tre streger for at åbne hovedmenuen.