Interval- og overtidsregler

Vi kan tildele medarbejdere forskellige arbejdstidsaftaler - en arbejdstidsaftale kan fx. indeholde intervalregler, så overtidsindberetning bliver lavet automatisk.

Eksempler:
1. Medarbejder indberetter, at han har arbejdet fra kl. 7 - 18 (i alt 13 timer).
Fra kl. 16 til kl. 18 er opsat til at være "Overtid 1".

Intempus laver derfor både en indberetning på 13 timer og en overtidsindberetning på 2 timer.

2. Medarbejder indberetter arbejde udført fra kl. 18-24.
Kl. 18-20 er sat til "Overarbejde 2" og kl. 20-24  er "Overarbejde 3".
Når medarbejderen indrapporterer, at hun har arbejdet fra kl. 18 til kl. 24, laver Intempus så automatisk to indberetninger - "Overtid 2" på 2 timer" og "Overtid 3" på 4 timer.

Vær opmærksom på:
Tilføjelsen koster 149 kr./mdr.

Ring (tlf.: 26 390 400) eller skriv til os for at høre nærmere.