Ugenumre vises forkert i appen? (iPhone)

Hvis der vises forkerte ugenumre inde under "Ugerapport" i appen, skyldes det typisk, at telefonen er sat til amerikansk tid - de bruger nemlig andre ugenumre derovre.

For at få vist de korrekte (europæiske) ugenumre, skal du på telefonen gøre følgende:

1. Gå ind i "Indstillinger".

2. Tryk på "Generelt".

3. Tryk på "Sprog & område".

4. I feltet "Område" skal du vælge "Danmark".

5. I feltet "Kalender" skal du vælge "Gregoriansk".

6. Gå tilbage (pilen øverst til venstre) og tryk nu på "Dato & tid".

7. Aktiver "24 timers ur".

8. Aktiver "Indstil automatisk".

Nu bør ugerne blive vist korrekt i Intempus-appen - men hvis de fortsat vises forkert, så log ud og ind af appen.