Min profil - iPhone

1. Min profil

Under menupunktet "Min profil" kan du redigere dine stamoplysninger.

Tryk først på de tre streger i øverste venstre hjørne for at åbne hovedmenuen - tryk derefter på "Min profil".

2. Min profil - rediger

Her kan du nu ændre dine stamoplysninger, såsom e-mail, telefonnummer og adgangskode.

Klik "Rediger" oppe i højre hjørne for at begynde redigeringen.

Du kan også ændre din adgangskode til appen, ved tryk på "Skift adgangskode".

Det er også her, at du kan logge ud af appen.