Kopier forrige dag - iPhone

1. Kopier forrige dag

Hvis du skal lave samme indrapportering som dagen før, kan du bruge funktionen "Kopier forrige dag".

Tryk først enten på de tre streger i hovedmenuen og vælg "Indberet arbejde", eller tryk på plus-tegnet ud for teksten "I dag" (ved den røde pil på billedet til højre).

2. Kopier forrige dag - vælg kategori

Når du har valgt "Indberet arbejde" kan du nu trykke på "Kopier forrige dag" - så bliver indberetningerne fra dagen før kopieret til i dag.