Indberet vareforbrug - iPhone

1. Indberet vareforbrug - hovedmenuen

Nu skal vi prøve at indberette vareforbrug - dvs. varer eller materialer brugt på en bestemt sag.

Klik på de tre streger oppe i venstre hjørne for at åbne hovedmenuen.

I hovedmenuen skal du trykke på "Indberet vareforbrug".

2. Indberet vareforbrug - vælg sag

Efter du har valgt "Indberet vareforbrug", skal du nu vælge den sag, hvor varerne er blevet brug.

Her vælger vi "Elevator - Syd - Salandia".

3. Indberet vareforbrug - vælg varer

Når du har valgt til hvilken sag, vareforbruget skal tilknyttes, skal du nu finde og vælge de aktuelle varer.

På forsiden af "Vælg vare", får du vist dine mest anvendte varer, men du kan også søge efter varen i toppen af skærmen eller få vist alle varer ved tryk på "Find flere varer".

Når du har fundet din vare, skal du trykke på knappen ud for varen og derefter indtaste antal på linien nedenunder.

Efter du har valgt alle varerne, skal du trykke på "kurv" oppe i højre hjørne.
Du kan i parantesen efter ordet "kurv" se, hvor mange forskellige varer, der allerede er lagt i kurven.

4. Indberet vareforbrug - se kurv og gem

Når du har trykket på "kurv", vises de varer, du har valgt indtil videre.

Hvis du skal tilføje flere varer, skal du trykke på pilen oppe til venstre.

Hvis du er tilfreds med dine valg, skal du trykke på "Gem" oppe til højre - så bliver dit vareforbrug indsendt.

Når du har trykket på "Gem", sendes du tilbage til forsiden.

5. Indberet vareforbrug - forsideoversigt

Efter du har gemt, sendes du tilbage til forsiden, hvor du kan se din vareindberetning under dagens indberetninger.