Indberet kørsel - iPhone

1. Indberet kørsel- Forsiden

Efter du er logget ind i appen, får du vist "Forsiden".

Vi vil nu prøve at indberette kørsel - dvs. de antal kilometer, der er kørt i forbindelse med en bestemt sag.

Start med at trykke på de tre horisontale streger oppe i venstre hjørne.

2. Indberet kørsel - Hovedmenu

I hovedmenuen skal du trykke på "Indberet kørsel".

Du vil herefter blive ført gennem følgende sider:

1. Vælg sag.

2. Indberet kørsel.

3. Indberet kørsel - Vælg sag

Nu skal du vælge på hvilken "sag", du skal indberette kørte kilometer.

En sag kan både være en arbejdsopgave, der afsluttes på et tidspunkt, men det kan også blot være en åben sag for en kunde, hvis der løbende skal indrapporteres.

Vi vælger nu her sagen "123, Elevator - Syd - Salandia".

4. Indberet kørsel - Indberet kørsel

Efter du har valgt "sag", kommer du til denne skærm.

Her skal du nu vælge:

Startsted

og

Slutsted

Tryk først på teksten "Startsted".

5. Indberet kørsel - Vælg startsted

Efter tryk på "startsted", åbner menuen, som du kan se her til venstre. Her skal du nu vælge mellem:

Hjemmeadresse:
Det er jeres firmaadresse.

Kundeadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til kunden i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Min placering:
Vha. telefonens GPS-modtager findes og indsættes din aktuelle position.

Sagsadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til sagen i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Søg adresse:
Her indtaster og søger du på internettet efter den relevante adresse.

6. Indberet kørsel - Vælg Slutsted

Efter du har valgt "Startsted", skal du nu trykke på "Slutsted". Så åbner samme menu, som du kan se i forrige punkt. Her skal du nu igen vælge mellem:

Hjemmeadresse:
Det er jeres firmaadresse.

Kundeadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til kunden i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Min placering:
Vha. telefonens GPS-modtager findes og indsættes din aktuelle position.

Sagsadresse:
Hvis der er tilknyttet en adresse til sagen i Intempus, vil den ved tryk her blive indsat.

Søg adresse:
Her indtaster og søger du på internettet efter den relevante adresse.